UCA AUTO

,,VIAȚA NU ESTE O PIESĂ DE SCHIMB!”

Uniunea Conducătorilor Auto din Republica Moldova, Membru al Asociației Europene a Școlilor Auto la evenimentului dedicat Zilei Mondiale a Comemorării Victimelor Accidentelor Rutiere cu sloganul „Viața nu este o piesă de schimb!” din 15 noiembrie, 2019.

Marșul Siguranței Rutiere, care a început în Piața Marii Adunări Naționale a avut ca scop de a spori conștientizarea pericolului și gravității accidentelor rutiere și a consecințelor acestora de către locuitorii Republicii Moldova, precum și pentru a comemora numeroasele victime ale accidentelor rutiere din toată lumea.

La acest important eveniment au luat parte și reprezentanții Uniunii Conducătorilor Auto din Republica Moldova, Membru al Asociației Europene a Școlilor Auto, alături de Inspectoratul Național de Patrulare, Asociația Obștească „Automobil Club din Moldova”, Organizația Mondială a Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, împreună cu alte organizații locale. Doar unindu-ne eforturile în desfășurarea măsurilor de educație rutieră, putem contribui la îmbunătățirea situației la trafic în Republica Moldova.