Uncategorized

ÎN ATENȚIA CONDUCĂTORILOR ORGANIZAȚIILOR DE TRANSPORT!

🚘🚦🇲🇩  Uniunea Conducătorilor Auto din Republica Moldova, Membru al Asociației Europene a Școlilor Auto, organizează cursuri de perfecționare a conducătorilor de autovehicule, toate categoriile. ✨🚗✨🚙✨🚚✨🚛✨🚌✨

🆕 Ultimele modificări ale Regulamentului circulației rutiere, factorii, ce influențează situația la trafic, instruirea conducerii în situații de pericol sporit, căile de evitare a unor asemenea situații, date statistice, ultimele cercetări în domeniul securității rutiere, testări și multe altele, pentru cei, care în fiecare zi se află la volanul unei surse de pericol crescut – vehiculul. ✨🚘✨

🤝 Încheierea contractelor de prestări servicii cu organizațiile de transport, asigurarea cu literatură necesară și alte materiale importante pentru conducătorii auto.

✅ Dispunem de săli de studii, dotate cu cele mai performante mijloace tehnice și cadre pedagogice acreditate, care posedă o bogată experiență în domeniu.

🤗 Deschiși pentru o colaborare eficientă, îndreptată spre asigurarea securității rutiere și reducerii traumatismului rutier.

Relații la telefoanele:

☎️ 022 24 85 27; ☎️ 022 24 85 05; 📲 060 87 25 02