UCA

,,VIAȚA NU ESTE O PIESĂ DE SCHIMB!”

Uniunea Conducătorilor Auto din Republica Moldova, Membru al Asociației Europene a Școlilor Auto la evenimentului dedicat Zilei Mondiale a Comemorării Victimelor Accidentelor Rutiere cu sloganul „Viața nu este o piesă de schimb!” din 15 noiembrie, 2019.

Marșul Siguranței Rutiere, care a început în Piața Marii Adunări Naționale a avut ca scop de a spori conștientizarea pericolului și gravității accidentelor rutiere și a consecințelor acestora de către locuitorii Republicii Moldova, precum și pentru a comemora numeroasele victime ale accidentelor rutiere din toată lumea.

La acest important eveniment au luat parte și reprezentanții Uniunii Conducătorilor Auto din Republica Moldova, Membru al Asociației Europene a Școlilor Auto, alături de Inspectoratul Național de Patrulare, Asociația Obștească „Automobil Club din Moldova”, Organizația Mondială a Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, împreună cu alte organizații locale. Doar unindu-ne eforturile în desfășurarea măsurilor de educație rutieră, putem contribui la îmbunătățirea situației la trafic în Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *